مشاوره حقوقی رایگان - تفویض وکالت

با سلام
پدرم قبل از فوت وکالت بلاعزل به وراث برای نقل و انتقالات اموالش اعطا نمود و یکی از وراث با تبانی دفترخانه و فریب اینجانب تعداد بیشتر اموال را با آن وکالتی که پدرم قبل از فوت داده بود به نفع خود تفویض نموده و سند رسمی تنظیم نموده
ميخواستم راهنمایی بفرمایید حکم این وکالتهای که چندین بار تفویض شده و که منشا همگی همون وکالت پدرم میباشد چیست و چگونه میتوانم این اموال را به جای اول برگردانم و به سهم الارثم برسم
ممنون ميشم کامل راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وکالت بعد از فوت پدر باطل می گردد .آیا این نقل و انتقالات قبل از فوت انجام گرفته یا بعد از فوت ؟