مشاوره حقوقی رایگان - گم شدن پرونده بسیج

سلام روزبخیر
ببخشید بنده نزدیک به پنج سال در بسیج منطقه مون عضو فعال بودم
الان که برای خدمت میخوام اعزام بشم به کسری خدمت بسیج فعال نیاز دارم.
برای همین رفتم که گواهی مربوطه رو از پایگاه بگیرم که نشون بده چندین سال عضو فعال بودم.
در کمال تعجب دیدم تمام افراد عوض شدند و بمن گفتند که پرونده شما گم شده و سابقه ای ازتون اینجا نیست باز بررسی میکنیم خبر میدیم
میخواستم بپرسم هیپچ راهی وجود ندارد که بتونم این سوابق رو از جایی استعلام بگیرم
شما چه پیشنهادی برای این مشکل دارید؟

پاسخ ها :

زهرا  عمادالاسلامي

سرکار خانم زهرا عمادالاسلامي :

سلام بایستی به حوزه مقاومتی تون مراجعه کنید نه پایگاه