مشاوره حقوقی رایگان - دعوی ارث از پدر بزرگ مادری

با سلام و خسته نباشید.
پدر بزرگ مادری من یک زمینی کشاورزی از زمان شاهنشاهی داشته اند که یک سند اصلاح طرزی قدیمی داشته است و به نام پدربزرگم بوده.
بعد از فوت پدربزرگم حدود 30 سال پیش سند اصلاح طرزی به دست دایی بنده که تک پسر خانواده بوده است افتاده است.
حالا حدود 13 سال هست که دایی بنده آن زمین کشاورزی را بدون هیچ اطلاعی به سایر وراث فروخته و هیچ سهمی به دیگر وراث نداده اند و آن زمین هم هنوز از داخل اداره ثبت به نام پدربزرگمان ثبت شده است و تغییر مالکیتی صورت نگرفته است.
در صورتی که یکی از وراث مثلا فقط مادر من سهمش را از زمین بخواهد باید (فقط زمین میخواهد و نیازی به پول ندارد) چگونه میتونه زمین ارثی پدرش را پس بگیرد؟؟
آیا امکان گرفتن وکیل به صورت تضمینی برای پس گرفتن زمین وجود دارد ؟ اگه تضمینی میشه زمین پس گرفت میخواستم وکیل بگیرم هر کدام از شما وکلا که میتوانید زحمت این کار رو برای ما بکشید.

پاسخ ها :

محمد حسین مصلح

جناب آقای محمد حسین مصلح :

با سلام
با توجه به شرایطی که نوشته اید احتمالا فروش زمین توسط دایی شما با قرارداد عادی بوده و اسناد اصلاحات ارضی هنوز رسما منتقل نگردیده
لذا طرح دعوی تقسیم ماترک پدر بزرگتان توسط مادر و متعاقبا خلع ید از متصرفین ممکن می باشد