مشاوره حقوقی رایگان - جریمه راهنمایی رانندگی

با عرض سلام و خسته نباشید... بنده به طور اتفاقی متوجه شدم که موتور سیکلتم 320هزار تومان جریمه دارد و از تمام جریمه ها خبر نداشتم. یعنی اصلا پلیس جلوی من را نگرفته که جریمه کند... حالا اعتراض دارم به این جریمه ها که اصلا بعضی از این تخلفات را من انجام ندادم... حال با توجه به زمان جریمه ها که تقریبا یکسال پیش بوده و من خبر نداشتم چگونه باید شکایت کنم .. لطف بفرمایید مراحل و هزینه شکایت را بیان فرمایید.. تشکر

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
60 روز از تاریخ ابلاغ برگ جریمه مهلت اعتراض دارید که از طریق دفاتر پلیس 10 اعتراض خود را ثبت و پس از آن در صورت عدم اقناع به واحد رسیدگی پلیس راهور مراجعه و رای نهایی صادر خواهد شد .