مشاوره حقوقی رایگان - اپارتمان شمالی و پنجره پشت مشرف به همسایه

باسلام اپارتمان شمالی داریم طبقه دوم سه اتاق همه شیشه بلوکه مربع کل ساختمان شمالی و حیاط خلوت نداریم اتاق وسط تراس باریکی دارد جهت کولر گازی حالا که جهت اکسیژن برای کولر و نصب کمپرسور ان و پنجره شیشه مات و توری ان جهت هواکش همسایه پشت گفته شکایت می کنم در ضمن اصلا دید نداریم و قد دیوار 170 می باشد و پنجره تراس می باشد اتاقها شیشه بلوکه است فقط بخاطر سه کمپرسور کولر که بدون هوا می سوزد

پاسخ ها :

پنجره مشرف به همسایه پنجره مشرف