مشاوره حقوقی رایگان - نفقه

سلام نظر کارشناس در مورد میزان نفقه بر اساس چه ملاکهایی است؟ آیا حداقل و حداکثری می توان برای آن بیان کرد؟ به طور مثال مقدار حداکثر آن برای چه افرادی در نظر گرفته می شود؟
با سپاس از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام. نفقه با توجه به شان و شخصیت طرف باید تعیین بشه اما معمولا کارشناسان محترم اینکار انجام نمیدن و خیلی کمتر از شان طرف نفقه را معین می کنند.

پرسشگر :

سپاسگزارم

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع خانواده توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود.