مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور برای پاركينگ

باسلام
اينكه در صورت مجلس تفكيكي نوشته پاركينگ شماره پنج حق عبور از پاركينگ شماره شش را دارد يعني چه ؟ آيا پاركينگ شماره شش مزاحم دارد ؟ با اينكه در سند نوشته شده يك واحد پاركينگ شماره 6 و سخني از حق عبور در سند نوشته نشده است.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این نوع تقسیم اشتباه است. نمی شود که همیشه پارکینگ شماره 5 از پارکینگ شماره 6 عبور کند. سبب مزاحمت خواهد شد. هرگاه خودرو در پارکینگ 6 باشد باید بیاید و بردارد تا خودرو به پارکینگ 5 برود.
لذا مزاحمت برای پارکینگ 6 ایجاد میکند.و اگر مالک آن راضی نباشد می تواند بابت این موضوع شکایت کند.