مشاوره حقوقی رایگان - حق عبور پارکینگ

با سلام ساختمان 7 واحدی است که 4 واحد آن دارای پارکینگ است و در سند مالکیت هیچکدام از آنها کلمه مزاحم استفاده نشده است ولی فقط در سند تفکیکی برای یکی از آنها حق عبور یک ماشین از پارکینگ دیگری را داده است آیا این به مفهوم مزاحم بودن است و یا میتوانند 4 ماشین بدون مزاحمت برای یکدیگر تردد نمایند. چون فضای پارکینگ به گونه ای است که 4 ماشین به سختی میتوانند تردد نمایند. در حقیقت میخواهم بدانم برای پارکینگ مزاحم حتماً عنوان مزاحم قید می گردد یا جمله بندی به نحوه فوق نیز به همان مفهوم است؟

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،آنچه درسندقیدشده ملاک است،درغیراین صورت ایجادمزاحمت.موفق باشید