مشاوره حقوقی رایگان - امتناع فروشگاه آنلاین .. و شرکت ... از تحویل سند و کارت موتور سیکلت

سلام و عرض ادب , در 5/12/1399 یک دستگاه موتورسیکلت در فروشگاه آنلاین ... بصورت آنلاین سفارش داده و کل پول 25میلیون تومان بصورت آنلاین واریز شد و موتورسیکلت درب منزل تحویل شده ولی تا امروز 25/03/1400 پس از چهار ماه برای من سند و کارت موتورسیکلت صادره نشده است. جواب تلفن پشتیبانی ... اینست که انجام میشود صبر کنید و شرکت ... (تامین کننده کالا) نیز میگوید فروشگاه اینترنتی ... بما 200میلیون تومان بدهکار است ما سند شما را گرو نگه داشته ایم. در حال حاضر فقط بیمه نامه دارم و یک برگ موقت تردد تاریخ گذشته و دیگر هیچ و وسیله را استفاده نمیکنم . استدعا دارم اینجانب را راهنمائی بفرمائید .
با احترام

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

سلام وقت بخیر فروشگاه ملزم به تنظیم سند است اگر انجام نمیدهد میتوانید با ارجاع دادخواست الزام به تنظیم سند انجام این کار را از او بخواهید در صورت مشاوره حقوقی بیشتر تماس بگیرید