مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل سند موتور سیکلت خریداری شده

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت شما بزرگواران. بنده سال 1401یک موتور سیکلت صفر مبلغ 45میلیون خریداری کرده ام اما تا همین لحظه از سند موتور خبری نشد. فروشنده که هر روز امروز و فردا میکرد اما بنده رفتم تعویض پلاک برای سند که گفتن سند به نام شخص دیگری هست. که من هم به عنوان فروش مال غیر شاکی شدم. اما قاضی برای طرف مقابل قرار منع تعقیب صادر کرده. خواهش میکنم بنده را راهنمایی کنید که چطور سند موتور رو بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

عدم تحویل سند موتور سیکلت خریداری شده سند موتور سیکلت سند موتور سیکلت