مشاوره حقوقی رایگان - گذشتن تاریخ وکالت تعویض پلاک

سلام خسته نباشید.
لطفاً اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید .
ماشینی از نمایشگاه خریدم و پول ماشین رو کامل پرداخت کردم و وکالت تام گرفتم الان مهلت وکالت تعویض پلاک اون تموم شده و گذشته. الان که به نمایشگاه مراجعه میکنم میگن یا باید 2میلیون پول بدی تا بیام دوباره وکالت بدم یا نمیام، از طرفی میگه اگه بری شکایت کنی قولنامه سوری طرح میکنم که بدهی داری و پولتو کامل ندادی، قولنامه اصلی ماشین رو به من نمی‌ده، میگه دادم در صورتی که موقع خرید ماشین حواسم از گرفتن قولنامه پرت بود اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید که چیکار میتونم بکنم که بشه تعویض پلاک کنم

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
متاسفانه شما کوتاهی کردید و مدارک خرید را اخذ نکرده و در زمان مشخص هم اقدام به تعویض پلاک ننمودید؛ برخی از بنگاه ها هم در این موارد سوء استفاده می کنند.
مسیر دادگاه هم اگر بتوانید بدون مدارک برنده شوید طولانی است. تصمیم با شماست