مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

سلام و عرض ادب
من با شوهرم توافقی میخواهیم طلاق بگیریم و چند وقت پیش خونه رو بعنوان مهریه بهم داده
حالا رفتیم دادگاه قاضی بهم گفته از نظر مالی به توافق رسیدی همسرم گفت بگو اره چند بار زیر زبونی گفت بگو اره و من هم هیچ اطلاعی از اجرت المثل نداشتم .
ولی اون خونه که ساخت تمام طلاهامو فروختم واسش
و ماشین خریده وام گرفته و یا زمین خریده در طول دوران زندگیمون بوده و شغل دومی هم داشته که من بخاطرش خیلی سختی کشیدم و منو تنها گذاشته تو خونه
هنوز کارمون تمام نشده میخام ازش جدا بشم ولی میترسم اگر ادعا اجرت المثل بکنم بگه طلاقت نمیدم ایا بعد طلاق میتونم بعلت عدم اطلاع دادخواست خواهان اجرت المثل بدم
ممنونم ازتون خواهشا زود جواب بدین کسی رو ندارم یتیم هستم تا دیر نشده

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر قبل طلاق بایستی تکلیف حقوق مالی مهریه اجرت و مفقه مشخص شود وگرنه طلاق صورت نمیکیرد.دریافت منزل بابت مهریه و در قبال طلاق کاملا مناسب بنظرمیرسد