مشاوره حقوقی رایگان - اجرت المثل

من و نامزدم باهم توافق کردیم که در شرایط ضمن عقد ، وکالت در طلاق رو من بهش بدم و اون مهریه و نفقه رو ببخشه. ولی در مورد بخشیدن اجرت المثل اطلاعی ندارم . آیا اون هم میتونه بخشیده بشه یا نکته خاص دیگه ای هست در این موضوع؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر هنوز ازدواج نکرده اید می توانید در مورد اجرت المثل کارهای منزل بنویسید که در طول زندگی مشترک زوجه هیچ ادعایی نسبت به اجرت المثل ندارد .

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اجرت المثل ایام زوجیت موضوعی متفاوت از مهریه و سایر حقوق مالی

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و درود سوال شما قابل بررسی و گفتگوی تلفنی می باشد می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی تماس بگیرید. |

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با توجه به ماهیت اجرت المثل می توانید در این خصوص نیز تعیین تکلیف نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر در مورد ان هم باید توافق کنید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حقوق مالی زن شامل مهریه و نفقه و اجرت المثل است که میتواند مطالبه کند یا ببخشد