مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور

با سلام و احترام، مدیرعامل یک شرکت هستم در رسیدگی به دعوی یکی از مشتریان به مرجع داوری احضار شدم و ضمن دریافت دادخواست ، در فرآیند داوری حضور داشتم داور در صدور رای به نظریه کارشناسی که سابقا از طرف خواهان ضمیمه دادخواست شده بود و طبق مفاد قرارداد بالصراحه از طرف شرکت مردود اعلام شده بود استناد کرده و با برداشت ناقص از نظریه یادشده و حتی مغایر با لایحه خواهان، اقدام به صدور رای نمود که هم اصل استناد به آن نظریه و هم برداشت ناقص از آن و نیز مغایرت رای با اقرار کتبی خواهان در لایحه تقدیمی اش به داوری ، تقصیر مسلم داور است به هر روی پس از ابلاغ رای دادخواست ابطال آن به دادگاه داده شد و در فرآیند دادرسی ، سمت مدیرعامل به عنوان نماینده قانونی شرکت بهانه رد دادخواست گردید و در تجدید نظرخواهی هم نتیحه ای حاصل نشد و لذا رای اشتباه داور قطعیت یافت و معلوم شد که اساسا داوری بدون احراز سمت اینجانب صورت گرفته و این موضوع نیز به دیگر تقصیرات داور اضافه شد. آیا امکان طرح شکایت از داور طبق ماده 501 آ.د.م برای ما وجود دارد ؟ پیشاپیش از بذل توجه شما سپاسگزاری می نمایم.

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

تصویر رای داور و ارای صادره را ارسال بفرمایید . نحوه ی ابلاغ رای چطور بوده ؟