مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از داور

آیا میشود بعد از رای داوری به دلایلی به من ابلاغ نشد و زمان اعتراض گذشت رای داوری به اجراییه رفته باتوجه به ناعادلانه بودن رای داوری چکار میتوانم بکنم

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام بله میتوانید دادخواست ابطال دهید ولو اینکه مهلت اعتراض گذشته باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

چنانچه رای داور ابلاغ نشده است باید ابلاغ شود و مهلت اعتراض از تاریخ ابلاغ دارید ...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما دادخواست ابطال رای داور را اقامه نمایید و اعلام کنید که رای به اینجانب ابلاغ نشده است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست ابطال رای داور را تنظیم کنید