مشاوره حقوقی رایگان - تصادف رانندگی

با سلام شخصی با بنده تصادف کرده و به خودرو بنده خسارت وارد کرده اما چون درون خودرو چهار نفر بودند و از خودرو پیاده شدن و به بنده فحش و ناسزا گفتند پول خسارت ماشین رو ندادند و مرا تهدید کردن که اگه شکایت کنی فلان میکنیم و اینا من شماره پلاک خودروی شان را گرفتم و به مامور کلانتری تماس گرفتم آنها آمدند و گزارش نوشتند خواستم ببینم مراحل قانونیش چطوریه؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام ابتدا از شورای حل اختلاف درخواست قرار تامین دلیل کنید و سپس با توجه به میزان خسارت دادخواست مطالبه خسارت بدهید