مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه مهریه

با سلام.
مادر من پس از فوت پدرم ( با توجه به شکایت خواهران نانتی جهت تقسیم ترکه)، به درخواست فرزندان اقدام به درخواست و شکایت جهت مهریه از ماترک پدرم نمود.
حکم مهریه در اواخر سال 1399 صادر شد و هنوز اقدام به اجرائیه نگرفتیم.
مبلغ مهریه 172 هزار تومن به تاریخ 1362 بوده است. آیا درخواست اجرائیه گرفتن زمان یا مهلت دارد؟ مبلغ مهریه به همان زمان تاریخ صدور حکم (1399) محاسبه می شود یا به زمان دریافت اجراییه (سال 1400)؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به شاخص بانک مرکزی سال فوت محاسبه می گردد