مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

با سلام
بنده متوجه شدم خانمم از طریق دفتر خانه تمام 114 سکه مهریه خود را 2 ماه پیش اجرا گذاشته ولی هنوز ابلاغیه برای من نیامده، دفترخانه یک کد پیگیری اجراییه به من داده برای پیگیری کجا باید مراجعه کنم؟ و اینکه قبل از دریافت ابلاغیه میتوانم خانه و ماشین را به نام شخص دیگری کنم ؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با کد پیگیری به اجرای ثبت مراجعه نمایید ممکن است در صورت انتقال اموال به جرم فرار از دین تحت تعقیب قرار بگیرید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای پیگیری باید واحد اجرائیات اداره ثبت اسناد و املاک شهرستان مربوطه مراجعه کنید و اگر انتقال خانه و ماشین به قصد فرار از دین باشد هم جرم محسوب می‌شود هم باطل است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به اجرای ثبت مراجعه کنید ،خیر جرم محسوب میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اجرای ثبت اداره ثبت پیگیری کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می بایست به اجرائیات ثبت مراجعه نمایید

پاسخ سوال شما مانعی ندارد مگر قصد فرار از دین داشته باشید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بهتر است دین خود را ادا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود امکان انتقال واقعی به لحاظ قانونی وجود دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام حضورا به اجرای ثبت مراجعه نمایید
و با شرایطی خاص امکان انتقال وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به اجرائیه اداره ثبت باید جهت پیگیری های لازم مراجعه نمایید ،
در صورت انتقال مرتکب معامله صوری به جهت فرار از دین شده اید که قابلیت پیگیری را دارد و معاملات انجام شده نیز قابل ابطال هستند