مشاوره حقوقی رایگان - توهین و فحاشی همسایه

سلام، وقت به خیر. همسایه ما اقدام به توهین و فحاشی کرده است و با عصبانیت اقدام به تخریب و شکستن شیشه و وسایل کرده (وسایل خودشان). آیا میتوان با در دست داشتن فیلم مربوطه، اقدام به شکایت کرد؟ (به جرم صلب آرامش روانی ما) در صورت امکان چه مجازاتی در نظر گرفته می شود؟ با تشکر

پاسخ ها :

توهین و فحاشی تخریب شیشه توسط همسایه شکایت با استناد به فیلم توهین همسایه فحاشی توهین