مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شاکی در جرم سرقت

باسلام وعرض ادب محضر اساتید محترم
اینجانب از یک مرغداری که بیش از 15سال است متروکه میباشد مقداری کابل سرقت کردم و بنده ماشینم رو بیرون از محدوده مرغداری درکنار راه فرعی عمومی پارک کرده بودم که توسط ماموران کلانتری کشف و توقیف شد و من متواری شدم .(شاکی)فردی که خود را مدیرعامل مرغداری معرفی میکند درحضور ماموران ضمن فحاشی وتوهین به بنده اقدام به تخریب شیشه عقب خودرو نموده وپس از باز کردن درب های ماشین ضمن تفتیش صندوق عقب یک دستگاه دینام نیزدر صندوق جاسازی میکند .اما با این حال دادگاه بنده را به سرقت کابل محکوم اما در خصوص دینام بخاطر عدم ارائه مدارک ودلایل کافی توسط شاکی قرار منع تعقیب صادر مینمایند .حال با توجه به توضیحات فوق چه حقی از بنده تضییع شده است وبا چه عناوینی میتوانم از شاکی شکایت کنم .؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بابت توهین و تخریب اتومبیل می توانید از وی شکایت نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عناوین مجرمانه توهین به اشخاص عادی و تخریب عمدی اموال را در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانید.