مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی نیرو مسلح

سلام، وقت بخیر. ممنون میشوم راهنمایی ام کنید. بنده 8 سال بیمه نیرو مسلح دارم و استعفا دادم و از طرفی یک سال هم تامین اجتماعی دارم. میخواهم بدونم راهی وجود دارد من بتونم یک سال هم خودم بیمه پرداخت کنم و 10 ساله بازنشستگی بگیرم یا خیر؟ متشکرم از شما

پاسخ ها :

بازنشستگی با ده سال سابقه بیمه بازنشستگی ادامه بیمه پس از استعفا بیمه