مشاوره حقوقی رایگان - توقیف ماشین

با سلام خسته نباشید
رفتم خلافی ماشین بگیرم گفتند مشکل داره رفتم راهنمایی رانندگی مامور گفت توقیف حکم قضایی روی ماشین خورده هر چی پرسیدم از چیه درست جواب نداده
میشه کمکم کنید توقیف ماشین برای چی هست و باید از کجا بفهمم مشکل چیه

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
احتمالا شما به شخصی بدهکار بودید و در ازای طلب توقیف شده از همان مرجع بپرسید چون انها حتما نامه توقیف نزدشان موحود است

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

آنجا که ماشین توقیف شده باید برسد ودستور توقیفی را ببینید از چه مرجعی می باشد و از هر دادگاهی بود بررسی کنید