مشاوره حقوقی رایگان - مزایای معلولیت حین خدمت

سلام. من بسیجی هستم. دو سال پیش در سیل پلدختر در حال کمک رسانی از طریق سپاه اعزام شدیم و از ناحیه کمر (دیسک کمر) آسیب دیدم. الان کمیسیون 134 سپاه بند ب ماده و مواد 121*133 معلول حین خدمت زدند. میخواستم ببینم چه مزایایی به من تعلق میگیرد؟
البته هنوز درصد نزدند. آیا باید در بنیاد هم کمیسیون پزشکی بروم یا نه؟
سپاسگزارم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورت معلولیت حقوق و دیه به شما تعلق می گیرد.