مشاوره حقوقی رایگان - معلول حین خدمت

با سلام و خسته نباشید
بنده سرباز سپاه بودم و در حین خدمت تصادف کردم، که رای کمیسیون عالی پزشکی سپاه به شرح ذیل صادر شده است، میخاستم بدونم منظور از این رای چیست؟
به اطلاع میرساند نامبرده مشمول بند ب ماده 121 قانون استخدامی و معادل طبقه***آیین نامه طبقه بندی پزشکی ستاد کل نیروهای مسلح به صورت دائم بوده و ضایعات وی طبق رای 134 ناشی از معلول حین خدمت میباشد.
لطفاً اگه میشه این رای رو برام توضیح بدین و هیچگونه حق و حقوقی بابت تصادف دریافت نکردم
کمیسیون بدوی کمیسیون 134 هم معلول حین خدمت شناخته شده ام
آیا میتوانم بیا شوم یا از چه مزایایی می توانم استفاده کنم؟؟
با تشکر

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام حق و حقوقتون بابت تصادف پابرجاست میتونید دیه تصادفتون رو بگیرین و همچنین معلول خدمتی هستین که از مزایای اونم میتونین استفاده کنین