مشاوره حقوقی رایگان - تغییر کاربری زمین کشاورزی

درود.
بنده یک قطعه زمین کشاورزی به متراژ 10 هزار متر دارم و قصد تغییر کاربری آن را دارم و صرفا جهت قطعه بندی و انجام 4 دیواری جهت انتقال برق و فروش راحت تر
لازم به ذکر است که این زمین در حریم شهری می باشد ولی حریم خدمات شهرداری نمی باشد.
اطراف آن محل نگهداری گوسفند و احشام می باشد با توجه به نزدیکی به میدان خرید و فروش دام، بهترین ایجاد کاربری برای آن مرکز پرورش و نگهداری دام می باشد که بعد از پیگیری با توجه به ضوابط شامل نمی شد.
خواهشمندم جهت ایجاد تغییر کاربری های ممکن راهنمایی لازم را بفرمایید و در وهله ی اول صرفا فقط جهت انجام 4 دیواری کردن

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
مجوز تغییر کاربری اراضی وباغات باید با رعایت تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی وباغها صورت گیرد ودرخواست شما در کمیسیون مطرح ودر صورت موافقت مجوز صادر خواهد شد