مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

پدرم 15سال پیش فوت کرده یک باب منزل داشت سندش در رهن بانک بود تا سه سال قبل مادرم بدون اجازه وراث پدرم سند منزل رو به اسم خودش زده ولی تو اداره اقتصاد و امور دارایی به اسم پدرم هستش من میتونم از طریق قانون سهم خودمو بگیرم؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام حتما ایشان مدارکی داشتند وگرنه کسی نمی تواند ملکی که برای دیگری هست برای خود ثبت کند باید بیشتر بررسی کنید

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

با سلام، برای دریافت پاسخ دقیق ابتدا باید چگونگی انتقال سند رسمی به نام ایشان مورد بررسی قرار گیرد

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

مادر شما نمی تواند اینکار را انجام دهد مگر اینکه دلایل کافی برای اینکار داشته باشد

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

قبل از هر کاری از اداره ثبت استعلام بفرمایید و مطمئن شوید