مشاوره حقوقی رایگان - مالیات اجاره مغازه

سلام
یک سوال داشتم، ما یک مغازه داریم حدود 60متر و دو طبقه که طبقه پایین تجاری و طبقه بالا اداری تجاری است و مستاجر دارد می خواستم ببینم آیا موقع تخلیه مستاجرها باید از اداره دارایی تسویه حساب بیاورند یا نه طبقه پایین لباس فروشی است و بالا یک شرکت حسابداری که اکثرا هم نیستند الان شرکت حسابداری می خواهد تمدید کند از او می خواهیم که تسویه دارایی بیاورد می گوید من در قرارداد شخص ثبت کردم نه شرکت و تابلو هم در بیرون دفتر ندارم خواستم راهنمایی کنید تا بعدا با اداره دارایی به مشکل نخوریم متشکر

پاسخ ها :

هادي  مشهدي كاظمي

جناب آقای هادي مشهدي كاظمي :

با سلام، تکلیف مستاجر شما طبق مفاد قرارداد اجاره میباشد، برای دریافت پاسخ دقیق با اجارنامه خود بصورت حضوری به یک وکیل مراجعه و مشاوره دریافت کنید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،پروسه طولانی داردپیشنهاد می شودهمراه بامدارک حضورابایک وکیل مشورت نمایید