مشاوره حقوقی رایگان - بازنگرداندن پول پیش رهن

سلام. بنده مغازه ای رو اجاره کرده بودم هم جواز کسب دارم و هم پرونده مالیاتی تشکیل دادم و میدونم که مالیات بر درآمد مشاغل به عهده بنده است. زمان رسیدن به اتمام قرارداد مغازه رو تخلیه کردم و همراه با مالک به اداره مالیاتی رفتیم و فرم اعلام تخلیه رو پر کردیم و امضا کردیم و همچنین درخواست برگ مفاصا و تسویه مالیاتی دادم. ایشون قرار بود بعد از اتمام این مراحل پول پیش بنده رو کامل برگردونه ولی حالا نصف پول پیش بنده رو گرو نگهداشتن و میگن که تا زمانی که برگ فیش پرداختی تسویه مالیاتی رو نیاری مابقی پول پیشتو نمیدم. حالا سوال بنده اینکه بنده پرونده مالیاتی و کد اقتصادی دارم آیا ایشون چنین حقی رو دارن که پول پیش بنده رو‌ گرو نگهدارن؟

پاسخ ها :

نگار طاهرپور

سرکار خانم نگار طاهرپور :

سلام ، همزمان فیش تسویه حساب مالیاتی را با وصول چک پول رمز دار بانکی از طرف مقابل معاوضه نمایید