مشاوره حقوقی رایگان - لایحه عدم حضور در دادگاه

سلام. دو سال پیش برای گردشگری در کرمان، به فردی به عنوان راننده و لیدر 5 میلیون پرداخت کردم و به خاطر کرونا سفرها ملغی شد اما این آقا ساکن کرمان پول من را پس نداد. انتقال دهنده وجه برادر بنده بود
حال دادخواستی با دو شاکی ارسال کردیم. با توجه به این که برادر من این فرد نمیشناسد و من طرف حساب هستم، آیا می‌شود در جلسه اول دادگاه من به تنهایی حاضر شوم و برادر من لایحه عدم حضور بزند و در لایحه قید کند پول برای خواهرم بوده و من انتقال دهنده وجه بودم و این فرد نمیشناختم؟ در رای ما مشکلی ایجاد نمی‌شود؟