مشاوره حقوقی رایگان - چک _ سفته _ ابرا

سلام وقت بخیر
مهریه ی من 50سکه هست که 25تاش عندالمطالبه هست
شوهرم دوتا سفته ی 150میلیونی ازم گرفته و یه چک 30میلیونی که چک شوهرم هست و من پشتشو امضا و اثر انگشت زدم
الان از من میخواهد برای طلاق توافقی ابرا رو در دفتر اسناد رسمی امضا کنم وگرنه چک و سفته را اجرا میگذارد
توروخدا لطفاً خوب راهنمایی کنید که میتوانم ثابت کنم چک و سفته را با تهدید گرفته و امانت داده بودم میتوانم شکایت کنم خیانت در امانت بوده؟!

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
موضوع شما نیاز به بررسی دارد در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید