مشاوره حقوقی رایگان - امضای اجباری بر سند عادی

با سلام ، مادر من پس از مطالعه یک سند عادی که به اثر انگشت و امضای وکیل و پدرم رسیده بود، نسبت به امضای آن امتناع ورزید، در محتوای سند مادرم متعهد به بخشش مهریه اش میشد اما مشروط به آن که پدرم یک واحد آپارتمان به نامش بزند. ولی از آنجا که قصد مادرم بخشش مهریه اش در ازای دو واحد آپارتمان بود ، اقدام به امضای آن نکرد و به خانه برگشت. پس از این ماجرا پدرم آن سند که به امضای خودش و وکیل رسیده بود را همراه خود نگه داشت و در یک زمان مناسب ، چاقویی را بر گردن مادرم قرار داد و با تهدید به قتل او را مجبور به امضا و انجام اثر انگشت بر این سند کرد و من شاهد این صحنه بودم. اما پدرم تصمیم نگرفت این سند که سند عادی بود را در جایی ثبت کند و به سندی رسمی تبدیلش کند پس این سند در حد یک سند عادی در دست او باقی مانده است. با این وجود اگر من شهادت دهم که این سند عادی ، با تهدید توسط مادرم امضا شده ، مادرم میتواند مهریه اش را دریافت کند؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بتوانید ثابت کنید اون سند دیگر اعتبار نخواهد داشت

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ااگر بتوانید ثابت کنید اون سند دیگر اعتبار نخواهد داشت اگر همچنان ابهام دارید یا نیاز به مشاوره بیشتر دارید تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت اثبات موضوع قرارداد باطل است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتی که اجبار ثابت شود قرارداد باطل است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ممکن است ابتدا باید اجبار و اکراه زوجه اثبات بشود
و زوجه باید دادخواست ابطال سند عادی را مطرح نماید و باید دو شاهد داشته باشد و ...

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

امکان ابطال سند با اثبات اجبار می باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در صورت اثبات موضوع قرارداد باطل است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اگر اثبات شود آن قرارداد باطل می‌باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام بله ممکن است ابتدا باید اجبار و اکراه زوجه اثبات بشود و زوجه باید دادخواست ابطال سند عادی را مطرح نماید و باید دو شاهد داشته باشد