مشاوره حقوقی رایگان - بکارت لطفا جواب بدین خواهشا

با سلام بنده یک پسر 28 ساله هستم و به تازگی با دختری 32 ساله آشنا شدم و هیچکدام از ما شرایط ازدواج رو نداریم و ارتباط عاطفی بسیار نزدیکی بین ما شکل گرفته و ایشون دارای پرده ارتجاعی هستن و اصرار زیادی داره که رابطه جنسی داشته باشیم ولی من میترسم و بارها به ایشون گفتم از احکام شرعی و احکام قانونی و عرفی و ایشون گفتن مینویسم و مهر امضا میکنم که با رضایت کامل خودم میخوام این کار انجام بگیره ولی من بازم میترسم خواهش میکنم اگه میشه به من کمک کنید یک راه به من نشان بدین قبل از رابطه جنسی چیکار کنم که فردا روزی نه از لحاظ شرعی نه قانونی برای من دردسری ایجاد نشه بسیار ممنون میشم از کمک خیرخواهانه شما

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام شما می توانید عقد موقت(صیغه) انجام دهید در این موارد دفترچه ای حاوی اطلاعات زوجین و میزان مهریه صادر می شود و در اختیار مرد قرار داده می شود.
قبل از این کار حتماً در خصوص طرف مقابل تحقیق انجام دهید.