مشاوره حقوقی رایگان - وجه الکفاله

سلام
چند سال پیش قرار بود فیش حقوقی رو به عنوان وجه الکفاله برای آزادی دوستم به دادگاه ببرم، وقتی فرم را پر کردم و تحویل دادم، قاضی فرمودند چون مبلغ زیاد هست فیش رو قبول نمی کنند و یک نفر دیگه سند گذاشت و اون فرد آمد بیرون، الان بعد از چند سال برای من ابلاغیه ای آمده که چون شما کفیل ایشون شده اید باید این فرد را تحویل دهید، در حالی که مطمئن هستم که قاضی فیش حقوقی بنده رو نپذیرفتند، آیا راه حلی وجود داره که ثابت کنم بنده کفیل ایشون نشده ام؟ با توجه به این که احتمال دارد اون فرمی که در ابتدا پر کردم ضمیمه پرونده شده باشد.

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

با توجه به توضیحات احتمالا علاوه بر فیش شما سند هم گرفته شده جهت تعیین تکلیف .به دادگاه کراجعه کنید