مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حساب هزاران میلیارد

با سلام مدت ده سال است که کفالت یک متهم را به جرم سرقت مسلحانه انجام داده ام که مراحعه نکرده و متواری شده است شعبه اجرای احکام به خاطر پنج میلیون کفالت هزاران میلیارد حسابهایه من را مسدود کرده است ایا این کار قانونیست ؟راه حلش چیست ؟میشود وجه الکفاله را پرداخت کرد تا از حسابها رفع توقیف شود؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله قانونی است و شما می توانید با معرفی کفیل دیگر و یا پرداخت مبلغ وجه الکفاله سند را آزاد کنید. بهتر است در این خصوص به صورت حضوری با قاضی صادرکننده قرار تامین کیفری گفتگو کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
متاسفانه بله ، قانونی است ،
می توانید با پرداخت وجه الکفاله یا معرفی کفیل و رایزنی با مقام قضایی رسیدگی کننده موضوع را حل نمایید ،
در صورت تمایل با بنده در ارتباط باشید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله قانونی است
با موافقت شعبه صادر کننده قرار ، میتوانید مبلغ را به حساب صندوق دادگستری واریز نمایید و درخواست رفع توقیف از حساب را نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید به اندازه مبلغی که ضمانت کرده اید مبلغ را پرداخت کنید و درخواست رفع توقیف از حسابهای خود بدهید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام برای پرداخت وجه الکفاله اعلام آمادگی کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است آری قانونی است
مکفول را می‌توانید حاضر نمایید؟