مشاوره حقوقی رایگان - تعیین خسارت پایین از سوی بیمه ثالث

بنده دیروز تصادف کردم و زیان دیده می باشم ماشین رو 3 جا بردم نرخ 4 الی 5 برای صافکاری بهم دادن خودرو هم مدل 96 هستش ولی بیمه ثالث فرد مقصر که بیمه ایران هست برای من 2 میلیون خسارت تعیین کرده منو معرفی کرده به تعمیرگاه مجاز خودش که جالب ازین که اونجا هم رفتم می گه 4 میلیون حلا می خوام ببینم بیمه موظفه ماشین رو مثل روز اولش بهم تحویل بده؟ چون کارشناسش میگه به ما ربطی نداره مثل روز اولش بشه یا نه. در ضمن به تعمیرگاه مجازش اطمینان ندارم چون گفت اینو 4 میلیون هم بگیرم موج میوفته راهنماییم کنید چجوری میتونم طرح دعوا کنم از کارشناسیشون

پاسخ ها :

محمود  مسعودي

جناب آقای محمود مسعودي :

سلام در خصوص اقدامات کارشناسان بیمه میتوانید به بیمه مرکزی شکایت کنید درخصوص عدم انجام تعهد توسط شرکت بیمه هم میتوانید به دادگاه مراجعه کنید .درعرحال بیمه تکلیف دارد خسارت را در حد ممکن جبران کند نه بهتری وضع آن.