مشاوره حقوقی رایگان - تعیین خسارت تصادف

سلام وقت بخیر من تصادف کردم با یک ماشین مقصر بوده طرف افسر تشخیص داده و ثبت کرده یه کارت ماشین من دادم بهشون یک کارت ماشین اون بنده خدا داده الان برای خسارت میگه باید حتما بریم جایی که من میگم با این که خیلی هم شاید خرج نداشته باشه میخواستم ببینم چطوری باید پیگیری کنم شکایت کنم که من فقط میخوام ببریم بیمه خسارت بگیریم چی کار باید بکنم فقط کارت ماشین و شماره تلفن طرف رو دارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

به افسر مربوطه مراجعه و کروکی بخواهید بعد طرح دادخواست مطالبه خسارت به طرفیت اون شخص و بیمه هر دو بدهید