مشاوره حقوقی رایگان - حقوق پدر شهید به فرزند

سلام. اینجانب فرزند شهید میباشم که در اثر یک حادثه در محل کار هر دو پای خود را از دست داده ام که نتیجه قطع هر دو پا و بیست و پنج درصد فلج دست راست شده است و به دیابت و گرفتگی مری مبتلا هستم. در ضمن کلا خانه نشین شده‌ام. دارای دو فرزند هستم و همسرم متارکه کرده و تنها ضریب 1k از طرف بنیاد برای یک پا به بنده پرداخت میگردد. آیا حقوق پدر اینجانب تعلق به بنده میگیرد؟ مادرم فوت شده و حقوق ایشان را کسی دریافت نمیکند.

پاسخ ها :

حقوق پدر شهید به فرزند حقوق پدر شهید مستمری پدر به فرزند مستمری بازماندگان مستمری