مشاوره حقوقی رایگان - نحوه دریافت پول از دادگستری

باسلام.بنده از فردی شکایت کردم و محکوم شد و پول رو به حساب دادگاه ریخت دادگاهم یه فیش به من داد تا ببرم حسابداری و پولمو بگیرم.فیشو دادم یه شماره شبا خواست که اونم دادم میخواستم بدونم حدودا چند روزه پول رو به حسابم واریز میکنند.؟؟؟؟

پاسخ ها :

علی اصغر فدایی

جناب آقای علی اصغر فدایی :

با سلام و عرض ادب
حداقل دو هفته زمان می برد و در صورتی که مدت پرداخت طولانی شد حضوراً پیگیری کنید.