مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال پدرشوهر برای مهریه

سلام، خسته نباشید. شوهر من محکوم به پرداخت نفقه شده است البته سال 97 به 6 ماه بعد تمکین دادند و حاضر نشدند که من نفقه ام تقریبا 2 سال شده است ولی چیزی دریافت نکردم و حکم جلب را دارم و همچنین برای مهریه ام هم محکوم شد و حتی اقساطی قبول کرد ولی پرداخت نکرد. من دی ماه 99 طلاق غیابی از شرایط ضمن عقد گرفتم ولی پرونده نفقه و مهریه ام مختومه نشده و پا بر جا هست. آیا من میتونم الان که پدر او فوت شده ماشین پدرش و حساب های بانکی پدر او را توقیف بزنم؟

پاسخ ها :

توقیف اموال پدرشوهر برای مهریه مطالبه مهریه از اموال پدرشوهر نفقه معوقه مهریه