مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه از اموال پدرشوهر

سلام آیا زن برای اجرای مهریه اش میتواند از اموال پدر شوهر که فوت شده ولی انحصار وراثت نشده مطالبه مهریه کند.چون اموال شوهر کفایت پرداخت مهریه را نمی‌دهد.شوهر هم زنده است.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری اگر به زوج ارثی می‌رسد قابل توقیف است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله زوجه می‌تواند از ارثی که به زوج می‌رسد مهریه خود را مطالبه کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می تواند سهم الارث زوج را توقیف کند.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله به میزان سهم ارث زوج می‌توانید درخواست توقیف نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر پدر شوهر مکلف به پرداخت نیست مگر اینکه تعهدی در این زمینه که حتماً وجود داشته باشد وگرنه تنها از سهم الاث شوهر می‌توانید دریافت نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما می‌توانید به نسبت سهم‌الارث شوهرتان نسبت به توقیف ماترک پدرشوهرتان اقدام بفرمائید.

ناهید جامعی

سرکار خانم ناهید جامعی :

سلام . بله البته در حد حق الارث همسر قابل توقیف است.

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله میتوانید سهم الارث همسر را توقیف کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان دارد
شما باید درخواست توقیف سهم الارث زوج از ماترک پدری را نمایید