مشاوره حقوقی رایگان - دادنامه مهریه

باسلام
خانم بنده مهریه اش را به اجرا گذاشته و بنده بعد حضور در دادگاه خانواده محکوم به پرداخت 114عدد سکه شده ام و درخواست اعسار زدم و پس از بردن شهود قاضی تعداد 2عدد پیش قسط و سالی 1 عدد برام بریده اند طی دادنامه ای ابلاغ شده برام که مهلت 20روزه دارد حالا من اعتراض بزنم رو حکمش یا درخواست تعدیل بدم چون واقعا توانایی پرداخت رو ندارم با تشکر خدمت دوستان عزیز

پاسخ ها :

ندا  طاهري

سرکار خانم ندا طاهري :

سلام اعتراض بزارید و پس از صدور رای قطعی و عدم حصول نتیجه پس از طی چندین ماه اقدام به دادخواست تعدیل مهریه نمایید