مشاوره حقوقی رایگان - رد شدن رای دادنامه به دلیل قطعی شدن بعد از دادنامه مهریه

اینجانب یک فقره تعهد نامه دستی از زوجه داشتم که چنانچه زوجه خطای اخلاقی دیگری از او سربزند حق نفقه و مهریه از زوج ندارد و زوج میتواند او را طلاق دهد که به دلیل اینکه دادنامه مهریه زوجه زودتر از دادنامه تنفیذ مهریه که حکم دادگاه بدوی مبنی بر زوجه طبق تعهد نامه دستی هیچ گونه حقی بابت مهریه از زوج ندارد قطعی شد... ولی متاسفانه دادگاه تجدید نظر دادنامه تنفیذ مهریه را به دلیل قطعی شدن بعد از دادنامه مهریه زوجه رد کرد مبنی بر اینکه چون بعد از دادنامه مهریه قطعی شده قابل تجدید نظرخواهی نمیباشد...از وکلای محترم خواهشمندم استدعا دارم راهنمایی بفرماید...با تشکر

پاسخ ها :

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

موضوع شما از مصادیق اعاده دادرسی میباشد اگر در مهلت قانونی بیست روز از تاریخ ابلاغ هستید اعاده دادرسی نمایید