مشاوره حقوقی رایگان - کم کردن ساعت ملاقات فرزند

باسلام و خسته نباشید بنده یه پسر 8سال و چهار ماهه دارم سه ماه هست که طلاق گرفتم و حضانت بچه رو گرفتم قبل این هم سه سال همسرم من و با ضرب و جرح از خونه بیرون کرد و با بچم تو خونه ای که مادرم گرفت زندگی میکردم الان که طلاق گرفتم هفته 12 ساعت جمعه ها بچه رو میبره چهار پنج هفته اول سر وقت میبرد سر وقت میاورد البته چون راه منزل بنده تا جای این اقا دوره رو حساب خطرات جاده خودم تا محل اقا اوردم و خودم اومدم بردم الان چهار هفته است که ساعت نه میبره ساعت دو و نیم سه زنگ میزنه که بیا ببر بنده ام شاغلم باید کارم و ول کنم و بیام بچه رو تحویل بگیرم دو بار هم بچه رو گذاشته و رفته که خواهرش اورده بچه رو خونه ای هم نداره که زندگی کنه پدر مادرش تو گاو داری زندگی میکنن پدر و مادر و دو تا از خواهراش معتاد هستن چند روز پیش که بچه پیشش بوده خودش هم جلوی بچه نشسته و مواد کشیده من باید چیکار کنم این بچه عاقبتش میخواد چی بشه خودش و خانوادش همه سابقه دار هستن بخاطر فروش مواد برادرش و ام اعدام کردم چند سال پیش خود اقا هم یک سال زندانی معلق داره میشه ساعت ملاقات و کم کرد که این اقا بچه رو برا این و اون ول نکنه و نره تو این ده جلسه که بچه رو برده یه بار بچه مسموم شده یک بار که گذاشته و رفته دست بچه لای در ماشین خواهرش رفته ناخون بچه سیاه شده ضرب خورده هر دفعه هم این بچه رو با لباس خاکی برمیگردونه من باید چیکار کنم هفته قبل هم که بچه رفته اونجا بهش گفته من دوست ندارم بیام اینجا چرا میای دنبالم گفته حق نداری بگی دوست ندارم باید بیای نمیام و دوست ندارمم نداریم من از آینده این بچه میترسم چیکار باید بکنم برم دادگاه خانواده چی بگم تورو خدا جواب بدید

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
نمی توان والدین را از ملاقات محرم نمو اما می توان از طریق دادگاه شرایط ملاقات را تعییر داد