مشاوره حقوقی رایگان - استرداد دعوا

سلام،
در صورتی که قاضی پرونده قرار رد دعوا صادر کند (به علت ذی حق نبودن)، اگر به جای اعتراض به این قرار، درخواست استرداد دعوا رو بدم، آیا میتوانم دوباره این دعوا را بعدا مطرح کنم؟ هنوز مهلت اعتراض و ارجاع به دادگاه تجدید نظر باقی هست.

طرف مقابل سندی جعلی رو ارایه کرده مبنی بر اینکه من کل حقوق خود را واگذار کردم و متاسفانه دم کارشناس هم دیدن (ببخشید اینجوری میگم) از طرفی چون من تا پایان جلسه اول ادعا جعل رو مطرح نکردم از این حق محروم شدم.
با سپاس

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

بله پرونده را استرداد کرده دوباره طرح دعوا کنید یا لایحه دفاعیه در پرونده بگذارید از خود دفاع کنید .پرونده نیاز به بررسی دارد به وکیل مراجعه نمایید