مشاوره حقوقی رایگان - تقسیط دیه

باسلام و خسته نباشید این جانب متهم به پرداخت 100میلیون دیه شدم درخواست اقساط کردم پذیرفتن به نصف مبلغ دیه پیش. و اقساط ماهیانه 1میلیون پانصد. میخواستم بدانم اگر مبلغ پیش رو بدم و توان پرداخت اقساط را نداشتم آیا میتوان روی اقساط اعسار زد؟ و تا مشخص شدن اقساط، مبلغ پیش رو که دادم امکان دارد به هرنحوی، مبلغ پیش دوباره ای تعیین شود؟ یا مهلت معینی دارد؟ خواهشا دقیق توضیح دهید با تشکر از شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر مبلغ پیش را پرداخت کنید میتوانید بابت اقساط دادخواست تعدیل وکاهش مبلغ اقساط را بدهید ودر اینصورت دیگر مبلغ پیش قسطی برای شما صادر نمیشود وصرفا اقساط شما تغییر پیدا خواهد نمود