مشاوره حقوقی رایگان - قرار منع تعقیب صادر و اعلام می‌نماید یعنی چه؟

باسلام، بمن ابلاغ اومده و نوشته قرار نهایی دادسرا: اولش علت شکایت نوشته شده بعدش نوشته : صرفنظر از صورتجلسه تنظیمی در شورای حل اختلاف و با توجه به اینکه دلیل کافی در پرونده جهت اثبات وقوع جرایم معنون و انتساب آن به متهمین وجود ندارد، فلذا نظر به عدم کفایت ادله و مستندا به ماده 265 قانون آیین دادرسی کیفری 1392قرار منع تعقیب صادر و اعلام مینماید قرار صادره پس از موافقت به دادستان محترم ظرف ده روز پس از ابلاغ قابل اعتراض در دادگاه کیفری دو میباشد دفتر محترم مقرر است پرونده به استحضار دادیار محترم اظهارنظر برسد و در صورت موافقت ایشان قرار صادره به طرفین ابلاغ و پرونده از آمار کسر شود. این اومده برام میشه توضیح بدین رای برام چی صادر شده؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

شکایت رد شده و متهم بیگناه شناخته شدهو تعقیب متوقف شده