مشاوره حقوقی رایگان - فروش سهم الارث قبل از انحصار وراثت

پس از فوت والدین منزل پدری ام قبل از انحصار وراثت با رضایت زبانی بعضی وراث مشروط به فروش نقدی، توسط برادرم فروخته شده است. حال پس از چهار سال مشخص شده یک سوم وجه باقیمانده پول منوط به انتقال سند بوده، و بر اساس تبانی برادرم با خریدار، هیچکدام اقدام به اتمام و تکمیل بیع مزبور ننموده اند. و برادرم از ادامه انجام امور سر باز می زند و خریدار هم میگوید من فقط برادر شما را میشناسم. باتوجه به ارزش افزوده ملک و عدم رضایت وراث از بیع فضولی مزبور و ضرر و زیان فاحش، تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر وکالت محضری ندادید به برادر میتونید نسبت به سهم الرث خود حکم ابطال مبایعه نامه را بگیرید