مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت مهريه و بدهى ها بعد از فوت مرد

با سلام، ميخواستم بدانم بعد از پرداخت مهريه و بدهى ها از محل اموال متوفى در صورت مازاد بدهى ها نسبت به اموال چه بايد كرد

پاسخ ها :

یک وکیل

مطابق قانون ورثه ملزم نیستند غیر از ترکه چیزی به بستانکاران بدهند و اگر ترکه برای ادای تمام دیون کافی باشد ترکه مابین تمام بستانکاران به نسبت طلب آنها تقسیم می شود، مگر اینکه ورثه ترکه را بدون شرط و به صورت مطلق قبول کرده باشند که در اینصورت مسئول خواهند بود.
(در این فرض ورثه تعهد ضمنی می نمایند که تمامی دیون و تعهدات متوفی را پرداخت نمایند.)
بنابراین وراث متوفی باید بعد از فوت متوفی تمامی ترکه را رد نمایند و یا قبول یا رد خود را منوط به تحریر ترکه نمایند، زیرا در صورتی که ترکه کفاف دیون متوفی را ندهد طلبکاران می توانند به وراث برای دریافت مطالبات خود رجوع نمایند.

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام موضوع حضرت عالی نیاز به مشاوره بیشتری دارد
ساعت 6 الی 8 بعد از ظهر با این شماره تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک دهید