مشاوره حقوقی رایگان - محاسبه دیه و مشاوره

باسلام و وقت بخیر
بنده در تاریخ 1400/02/16 تصادف کردم. من با موتور و طرف با مینی بوس بهم زده از پشت من توقف کرده بودم. مقصر صددرصد راننده مینی بوس بوده. من قبل از تصادف اصلا کمر درد نبودم ولی بعد از تصادف از شدت درد اصلا نمیتونم راست راه بروم. ولی پزشکی قانونی میگه درد قدیمی میباشد ولی تصادف باعث تشدید درد شده الان هنوز طول درمان دارم (مهره L1 تا L5بیرون زده و کانال نخاع رو تنگ کرده) آیا ممکن است دیه کمر بهم تعلق نگیرد و یا لازم است اعتراض بزنم.
محاسبه دیه:
1_کبودی پهلوی چپ و خلف زانوی چپ
2_ساییدگی حارصه ران چپ
3_پارگی قسمت تحتانی طحال
4_تشدید درد صدمه قدیمی ناحیه کمر
صدمات در اثر اصابت جسم سخت

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

پزشکی قانونی تعیین کننده میزان درصدی دیه میباشد و بایستی درصد مشخصنماید تا در حکم صادره لحاظ شود