مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ دیه

سلام خسته نباشید. دو درصد دیه کامل چقدر می شود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " 2% دویست و ده میلیون تومان در ماههای غیر حرام (4/200/000 تومان) و 2% دویست و هشتاد میلیون تومان در ماههای حرام ( ذیقعده ، ذیحجه ، رجب و محرم ) به مبلغ (5/600/000 تومان)

یک وکیل

سلام " پرسشگر محترم قسمت دوم متن قبلی در خصوص دیه اعضاء در ماههای حرام تصحیح می گردد چونکه تغلیظ دیه ( اضافه شدن یک سوم دیه در ماههای حرام ) مخصوص قتل نفس است و در جنایت بر اعضاء و منافع جاری نیست .

یک وکیل

مبلغ دیه کامل امسال 210 میلیون تومان است که دو درصد آن چهار میلیون و دویست هزار تومان است